|   Localització   |   Contacte

Assegurança

T’oferim poder assegurar el teu iPhone, iPad o Mac. Res millor que estar cobert davant possibles incidents.

La nostra assegurança és un sistema de protecció del teu equip davant trencament accidental, vessament de líquids, temperatures extremes o sobretensions. En cas de sinistre, tindràs la tranquilitat que el teu equip Apple serà reparat, restituït per un equip igual o bé t’indemnitzaran en cas de no poder èsser reparat, sense cap tipus de franquicia ni cost ocult.

L’assegurança no inclou averies o defectes de fàbrica ja inclossos en la garantia del fabricant, danys intencionats o deguts al desgast per ús, robatori, furt, perdua o danys estètics. Així mateix es limita la cobertura a 1 sinistre a l’any.

És requisit imprescindible per la contractació de l’assegurança, portar factura de compra amb antigüetat no superior a 10 dies així com una inspecció visual i pericial en cas que l’equip ja estigui en ús. La contractació de l’assegurança per iPhone, iPad, Mac o Apple Watch queda subjecte als condicionats vigents de la companyia d’assegurances. eMazing actua com agent auxiliar d’assegurances exclusivament.

T’ interessa? Pregunta’ns.

x1-productos-apple

x1-accesorios

x1-expertosapple

x1-garantia